torstai 19. toukokuuta 2011

Centurion American Express - Musta Amex

Centurion on American Expressin kutsusta myönnettävä maailman arvostetuimpana pidettävä luottokortti. Mustasta väristä johtuen sitä kutsutaan usein nk. mustaksi amexiksi. Centurion Cardin vuosimaksukin Euroopassa on jo 2800€ eli se kertoo hieman mistä on kyse. Korttia ei voi hakea vaan se ilmeisesti myönnetään kutsusta harvoille ja valituille Platinum American Expressien haltijoille, joiden ostokset ja tulot sekä varallisuus täyttävät American Expressin mustan kortin kriteerit.

Mustan American Express Centuriopon Cardin haltijoista Suomessa ei ole virallista tietoa. Internet haut tuottavan spekulaatioita ja huhuja, että korttia olisi mahdollisesti eräillä formulatähdillä, ralliautoilijoilla ja NHL-jääkiekkoilijoilla. Huhujen todenperäisyydestä ei ole tietoa mutta tällaiset henkilöt saattaisivat olla taustaltaan sellaisia, joille musta Amex myönnetään.

Jos koet, että itselläsi voisi olla mahdollisuuksia tähän korttiin, hae ensi platinatason Amexia ja sen huolellisen vinguttamisen (satoja tuhansia vuodessa) ja säännöllisen laskunmaksun jälkeen sinulla on ehkä mahdollisuuksia tähän korttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti